26 Şubat 2011 Cumartesi

Türk Telekom Arena yıkıldı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde moral bulmak istiyor.

Türk Telekom Arena'da başarılı sonuçlar alan sarı - kırmızılılar, deplasmanda istediği sonuçları bir türlü elde edemiyor. Galatasaray'da ise sakatlıkları bulunan Kewell, Arda Turan, Hakan Balta, cezalı Lucas Neill görev yapamıyor. Ev sahibi ekip özellikle büyük takımlar karşısında elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekerken Galatasaray karşısında bir türlü sahadan galibiyetle ayrılamadı.

Ev sahibi ekipte sakatlıkları süren Barbosa, Herve Tum, Cesairo ve Serhat Akyüz forma giyemeyecek. Yine Abdullah Avcı, kaleci Hasagiç'i bu maçın kadrosuna almadı. Öte yandan havanın da soğuk olması ve zaman zaman karla karışık yağmurun yağması nedeniyle iki takım arasındaki karşılaşmaya taraftarlar fazla ilgi göstermedi. İki takımın kadroları şöyle: Stat: Atatürk Olimpiyat Hakemler: Fırat Aydınus, Orkun Aktaş, Adil Sinem İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan, Kus, Metin, Can, Ekrem, Cihan, Holmen, Mahmut, Gökhan Süzen, İbrahim Akın, Gökhan Ünal Galatasaray: Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Cana, Çağlar Birinci, Sabri, Culio, Mustafa Sarp, Kazım Kazım, Stancu, Milan Baros.

Spor Toto Süper Lig'deki İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray maçında Galatasaray, 32. dakikada Baros'un attığı golle 1-0 öne geçti. Spor Toto Süper Lig'deki İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 61. dakikada Holmen'in attığı golle skoru 1-1 yaptı. İbrahim Akın'la 2-1 öne geçiyor İBB. Spor Toto Süper Lig'deki İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 76. dakikada İbrahim Akın'ın penaltıdan attığı golle skoru 3-1 yaptı.

MAÇIN ARDINDAN

Ligde bir türlü istikrarlı sonuçlar alamayan ve bugün de İstanbul Büyükşehir Belediyesypor'a 3-1 yenilmekten kurtulamayan Galatasaray, 6. haftadan sonra oynadığı maçlarda üst üste 2 maç kazanmayı başaramadı.

En son, ligin 3. haftası ile 6. haftası arasında Eskişehirspor, Gaziantepspor ve Bucaspor'u yenerek üst üste 4 galibiyet alan ''Cim bom'', 7. haftadan sonra üst üste galibiyet elde edemedi.

İkinci yarıda Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynadığı tüm maçları kazanan Galatasaray, dış sahada oynadığı tüm maçları ise yitirdi.

İç sahada yaptığı Sivasspor, Eskişehirspor ve Bucaspor maçlarını kazanan sarı-kırmızılılar, deplasmanda ise Bursaspor, Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilmekten kurtulamadı.

Galatasaray, deplasmanda son oynadığı 3 maçta yenilirken, 4 maçtır da dış sahada kazanamadı.

BAROS, İBB'YE 6. GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı bu sezon 4'üncü, toplamda 6. golünü attı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı takımının tek golüne imza atan Baros, bu sezon ilk yarıda da takımının 3-1 kazandığı maçta 3 gol birden atmıştı.

Çek futbolcu, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında 1'er gol kaydetmişti.

TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ

Galatasaraylı taraftarlar, İBB'nin 3. golünden sonra futbolcuları protesto ettiler.

''Formayı çıkarın, defolun gidin'' diye küfürlü tezahürat yapan taraftarlar, Misimoviç lehine tezahüratta bulundular. Taraftarlar ayrıca, ''Bu sezon yine taraftar şampiyon'' diye bağırdılar.

Taraftarların oyundan alınırken Kazım Kazım'ı ıslıklamaları da dikkati çekti.

Taraftarlar, maç bitmeden stadı terk ederken, futbolcuları da yuhaladılar.

İBB 58 HAFTA SONRA PENALTI KAZANDI

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligde 58 maç sonra penaltı atışı kazandı.

İBB, ligde en son 2008-2009 sezonunun 32. haftasında İstanbul'da 1-0 kazandığı Kayserispor maçında penaltı kazanmıştı. O atışı kaçıran İbrahim Akın, 58 hafta sonra kazanılan penaltı atışını kullanıp, Galatasaray karşısında takımının 3. golünü attı.

Siz de diğerleri gibi İngilizce konuşabilirsiniz. Nasıl mı ? Tıklayın ! var addthis_pub = 'tayfunsalci'; var addthis_localize = {share_caption:'Paylaş', email_caption:'Arkada?yna Gönder!', email:'E-posta', print:'Yazdyr', favorites:'Favoriler', more:'• daha...'};


View the original article here


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder