26 Şubat 2011 Cumartesi

Moskova'da patlama

Rusya'nın başkenti Moskova'nın kuzey doğusunda Petoraçka isimli marketin giriş kapısında elindeki bombayı patlatan intihar eylemcisi, yaşamını yitirdi. Saldırıda başka ölü ve yaralı olmadığı belirtiliyor.

Rus haber ajanslarında yer alan bilgilere göre lüks Range-Rover marka jipini park ettikten sonra, marketin giriş kapısına gelen eylemci, elindeki bombanın pimini çekerek patlattı. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre eylemcinin bir şeyler söylediği ve sonrasında da el bombasını patlattığı belirtiliyor.

Rusya güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştirenin iş adamı Yevgeni Yurov olduğu bilgisini verdi. Eylemin gerekçesi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Siz de diğerleri gibi İngilizce konuşabilirsiniz. Nasıl mı ? Tıklayın ! var addthis_pub = 'tayfunsalci'; var addthis_localize = {share_caption:'Paylaş', email_caption:'Arkada?yna Gönder!', email:'E-posta', print:'Yazdyr', favorites:'Favoriler', more:'• daha...'};


View the original article here


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder