26 Şubat 2011 Cumartesi

Alaattin Çakıcı hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde hükümlü bulunan Alaatin Çakıcı, sırt ve göğsündeki ağrılar sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Sırt ve göğüs ağrıları çektiği öğrenilen Çakıcı'ya hastanede oksijen veriliyor.

Alaattin Çakıcı, dün gece sırt ve göğüs ağrısı şikayetinde bulundu. Cezaevinin revirine götürülen Çakıcı, nefes almakta zorlandığını belirtti. Çakıcı'nın ağrılarının artması üzerine cezaevi aracıyla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Çakıcı'ya oksijen verildi. Hastane içinde ve dışında geniş güvenlik önlemleri alan polis, vatandaşların kimliklerini kontrol etti, kimliği olmayanları hastaneye almadı.

Alaattin Çakıcı'nın avukatı Mehmet Barış Yaya da müvekkilinin hastalığını öğrendikten sonra hemen hastaneye gitti. Yaya, Çakıcı'nın solunum sıkıntısı yaşadığını belirterek, şimdilik oksijen verilmekte olduğunu belirtti.

Avusturya'da yakalandıktan sonra Türkiye'ye iade edilen organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, borsacı Adil Öngen'e yönelik silahlı saldırının azmettiricisi olduğu iddiasıyla İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
Siz de diğerleri gibi İngilizce konuşabilirsiniz. Nasıl mı ? Tıklayın ! var addthis_pub = 'tayfunsalci'; var addthis_localize = {share_caption:'Paylaş', email_caption:'Arkada?yna Gönder!', email:'E-posta', print:'Yazdyr', favorites:'Favoriler', more:'• daha...'};


View the original article here


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder