26 Şubat 2011 Cumartesi

Birlikte yaşadığı kadını sokak ortasında öldürdü!

İstanbul Maltepe'de, 26 yaşındaki Tarık Ertuğrul, birlikte yaşadığı iki çocuk annesi Şehri Filiz'i (31), bir tartışma sonrasında sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Tarık Ertuğrul, ilk ifadesinde, Şehri Filiz ile tartıştıklarını, kendisini ittiği için bıçakladığını söyledi.

Eray EROLLU / AHT

Kadınlara yönelik şiddet ve cinayete bir yenisi daha eklendi. Son 20 gün içinde Arzu Yıldırım, Arzu Odabaş ve Sakine Akkuş'un art arda eşleri ya da sevgilileri tarafından öldürülmesinin ardından önceki gece İstanbul'da bir kadın daha cinayete kurban gitti.
Maltepe Fındıklı Mahallesi, Başıbüyükyolu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 26 yaşındaki Tarık Ertuğrul, 3 yıldır kocasından ayrı yaşayan 31 yaşındaki Şehri Filiz ile birlikte yürürlerken, henüz belirlenemeyen bir sebeple kadınla tartışmaya başladı. Görgü tanıklarının iddiasına göre, kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan Tarık Ertuğrul, belindeki bıçağı çekerek 2 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisine saplamaya başladı.

Genç kadın, boynuna ve karnına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanırken, Tarık Ertuğrul olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar kanlar içinde yerde yatarken gördükleri Şehri Filiz'e bir yandan yardım etmeye çalışırken diğer yandan da durumu polise ve 112 Hızır Acil'e durumu bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis, Şehri Filiz'in ağır yaralanmasına neden olan kanlı ekmek bıçağını buldu. Ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırılan Şehri Filiz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Nikahlı eşinin de ifadesi alındı
Polis, önce Şehri Filiz'in kocası Erol Filiz'in ifadesine başvurdu. Erol Filiz, eşi Şehri Filiz'in kendisinden ayrı yaşadığını söylemesi üzerine polis soruşturmayı derinleştirdi. Şehri Filiz'in yakınlarının da ifadelerini alan polis, Şehri Filiz'in Tarık Ertuğrul ile birlikte yaşadığını öğrendi.

Bunun üzerine polis, Tarık Ertuğrul'u Maltepe'de yaşadığı evde gözaltına aldı. Maltepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sorgusu süren Tarık Ertuğrul, ilk ifadesinde, Şehri Filiz ile tartıştıklarını ve kendisini ittiği için bıçakladığını söyledi. Tarık Ertuğrul, sorgusunun ardından adliyeye çıkartılacak.


View the original article here


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder