10 Mart 2011 Perşembe

Kaza "geliyorum" demez!

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 3 ay önce devreye sokulan MOBESE kameraları şehir merkezinde birbirinden ilginç kaza görüntüleri kaydetti.

Emniyet Müdürlüğü, topluma örnek olması ve benzer kazaların yeniden yaşanmaması için yaşanan 13 kazayı basına dağıttı. MOBESE kameralarına yansıyan kazalardan biri Botanik Parkı Kavşağı'nda yaşanıyor. Orta şeritten giden bir otomobil, hatalı sollama sonucu TIR'a çarparak ters istikamete dönüyor. Diğer bir kaza ise Esentepe Kavşağı'nda. Bir otomobil aniden duran araca arkadan çarpıyor. Kentin merkezindeki Heykel semtindeki saat kulesi önünde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün aracı kaldırıma çıkarması da bir başka ilginç görüntünün oluşmasına sebep oluyor.

Gökdere Kavşağı'nda sürücüsünün frene bastığı hafif ticari araç, metrelerce sonra diğer araçlara çarpmadan son anda durabiliyor. Bir kavşakta ise trafik lambalarında iki kamyonun çarpışması dikkatlerden kaçmıyor.

Millet Mahallesi girişinde bulunan trafik lambalarında yaşanan kazada ise yeşil ışıkta geçen bir kamyonet ile otomobil, bu sırada motosikletini iten gence çarpıyor. Otomobil yol kenarına savrulurken, kamyonet yoluna devam ediyor.

MOBESE kayıtlarına göre, Teknik Malzeme Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlalinde bulunan 3 araç kaza yapıyor. Yıldırım ilçesinde bir otomobil ise refüjü aşarak karşı şeride geçiyor.

Kayıtlarda ayrıca Bursa-Yalova yolunda yanan bir otomobile itfaiye ekiplerinin müdahalesi de yer alıyor.

İngilizce konuşmak için kursa gitmek şart değil? Tıklayın! var addthis_pub = 'tayfunsalci'; var addthis_localize = {share_caption:'Paylaş', email_caption:'Arkada?yna Gönder!', email:'E-posta', print:'Yazdyr', favorites:'Favoriler', more:'• daha...'};


View the original article here


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder