11 Mart 2011 Cuma

Otomobil hırsızlığı operasyonu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, çaldıkları 14 otomobilin motor ve şasi numaralarını değiştirip sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, yaklaşık 7 aydır yaptıkları takip sonucu, İstanbul, Kocaeli ve Bursa'dan çaldıkları otomobilleri motor ve şasi numaralarını değiştirip sattıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, 14 otomobili motor ve şasi numaralarını değiştirip sattıkları önü sürülen A.K, N.T, D.K, Ş.D, M.S. ve İ.A. gözaltına alındı.

Zanlılar emniyetteki sorgularının ardından ''örgüt kurmak ve yönetmek, örgüte üye olmak, çalıntı, hacizli ve yakalamalı otomobilleri motor ve şasi numaralarını değiştirmek, bu araçları satarak haksız kazanç elde etmek'' suçundan adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan A.K, Ş.D ve N.T tutuklandı, M.S, İ.A. ve D.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İngilizce konuşmak için kursa gitmek şart değil? Tıklayın! var addthis_pub = 'tayfunsalci'; var addthis_localize = {share_caption:'Paylaş', email_caption:'Arkada?yna Gönder!', email:'E-posta', print:'Yazdyr', favorites:'Favoriler', more:'• daha...'};


View the original article here


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder